Haineprichindei.ro                                        

Livrare si retur

www.haineprichindei.ro (haineprichindei.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare: 

  • Posta Romana, Livrare in 3-5 zile,  - Gratuit
  • Curier Rapid, Livrarare in 24 - 48 ore pentru  comenzi de peste 200 lei, - este Gratuit
  •                                                             pentru comenzi sub 200 lei costul este de 15 lei                                        

Puteți returna produsele achiziționate de la www.haineprichindei.ro fără penalități și fără a preciza un motiv, în termen de treizeci (30) zile lucrătoare de la primirea lor. Rambursarea valorii unei comenzi se face atunci când următoarele condiții au fost îndeplinite în totalitate:

  • produsele nu trebuie să fi fost folosite, purtate, spălate sau deteriorate;
  • eticheta de identificare trebuie să fie încă atașată produselor, acestea să fie neutilizate, în ambalajul original, și cu toate documentele originale

Vă reamintim să probați produsul fără să-i scoateți eticheta, deoarece haineprichindei.ro nu acceptă returnarea produselor decat în cazul în care acestea sunt în aceeași stare în care au fost livrate la dumneavoastră. Pentru a putea returna un produs, este necesar să ne anuntați în prealabil prin formularul de contact

 

Produsul trebuie să ajungă la adresa Aleea Tripoli nr. 2, Bl. B3, ap.24, sector 1, București, cod postal  013625 in termen de 30 zile lucrătoare de la data la care ați primit comanda.

Taxele de transport vor fi suportate de catre haineprichindei.ro.  După ce am primit coletul de la dumneavoastră și am verificat ca toate condițiile să fie indeplinite, veți primi un e-mail care să confirme că rambursarea dumneavoastră a fost acceptată. Timpul de rambursare poate depinde acolo unde este cazul de politicile companiei unde aveți cardul de credit sau cardul de debit, dar nu va depăși 15 de zile de la data returnării. Contravaloarea rambursului se va face prin virament bancar și NUMAI in contul persoanei care a plasat comanda.